Dentální hygiena

Dentální hygiena

Dnes víme, že dentální hygiena je nejspolehlivějším způsobem, jak zachovat Váš úsměv krásný a zdravý po dlouhou dobu. Profesionální práce celého týmu  nekončí v ordinaci zubního lékaře. Nedílnou součástí skutečně komplexní péče je i návštěva našich diplomovaných dentálních hygienistek, které Vám poradí, jak se o své zuby starat tak, aby dlouho vypadaly, jako byste právě odcházeli od svého zubního lékaře. 

Dentální hygiena je u nás jednou z prvních návštěv navazujících na vstupní vyšetření. Během hodinové schůzky Vám naše zubní hygienistky vysvětlí a ukáží, jakým způsobem o své zuby pečovat. Ručními nástroji pečlivě a přitom šetrně odstraní ze zubů plak a zubní kámen, ošetří dásně, zuby vyleští a odstraní z nich pigmenty a na závěr nafluoriduje, aby zůstaly co nejdéle zdravé. Zároveň Vám doporučí vhodný způsob čištění zubů včetně typu a tvrdosti zubního kartáčku, velikosti mezizubního kartáčku a v případě potřeby upřesní i další pomůcky pro dokonalou péči o Váš úsměv. Poté si Vás naše dentální hygienistky zvou na novou návštěvu pravidelně každého půl roku. Součástí této návštěvy je i preventivní prohlídka zubním lékařem, který zkontroluje zdraví zubů, dásní a celých úst.

Z dentální hygieny budete odcházet se svěžím pocitem a příjemným vědomím, že jste svým zubům poskytli tu nejlepší možnou péči.

Copyright 2024 zubní lékaři ASCENDENT Brno. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořila STOPRA - tvorba www stránek.