Komplexní stomatologie

Komplexní stomatologie

Zabýváme se zubní medicínou komplexně. Naši zubní lékaři se specializují na záchovnou stomatologii, estetickou stomatologii, protetické zubní lékařství, stomatochirurgii a dentální implantologii. Spolupracujeme s externími specialisty v oborech ortodoncie a parodontologie. Můžeme tak našim klientům nabídnout zubní ošetření zasahující všechna odvětví zubného lékařství na jediném pracovišti, pod jednou střechou. Mezi nejčastější zákroky patří estetické bílé výplně z kompozitních materiálů, ošetření kořenových kanálků (endodoncie), zavádění zubních implantátů, rekonstrukce zubů zubními korunkami a můstky (stomatologická protetika), bělení zubů a operace zubů moudrosti.

Naše profesionální práce má vždy jasnou koncepci. Ošetření zubů u nás začíná vytvořením podrobného léčebného plánu, který zohledňuje obtíže, přání a požadavky každého nového pacienta včetně finanční rozvahy. Jednotlivé kroky léčebného plánu na sebe smysluplně navazují tak, aby celková terapie byla co nejméně časově náročná při zachování nejvyšší možné kvality ošetření.
Chceme být lékaři pro celou rodinu, a proto se věnujeme také dětem a rodičům svých pacientů. K dokonalému komfortu jistě patří i to, že své pacienty zveme na pravidelné preventivní prohlídky pomocí SMS a tímto způsobem také připomínáme návštěvu den předem.

Svěřte péči o své zuby do našich rukou a můžete si být jistí, že Vaše zuby budou zdravé a krásné na dlouhou dobu. Dokážete si představit něco lepšího?

Copyright 2024 zubní lékaři ASCENDENT Brno. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořila STOPRA - tvorba www stránek.